COACHES

Roxi Pop

Roxi Pop

Ik ben GEN-ZIE coach geworden omdat ik nieuwe manieren wil ontdekken om naar de werkelijkheid te kijken. Ik hou van de uitdaging om samen te werken met jongeren om de best mogelijke manier te vinden om hun visie in het openbaar te uiten.

Roxi PopRoxi Pop
Shamisa Debroey

Shamisa Debroey

Illustreren is niet alleen mooie beelden creëren, het is ook een manier van ontdekken en verbinden. Het is fijn om aan beginnende kunstenaars dit te delen en en te kijken welke nieuwe werelden er voor hen open gaan.

Shamisa DebroeyShamisa Debroey
Marlies Bosmans

Marlies Bosmans

Er is niets zo inspirerend als aan de slag gaan met jongeren. Hun enthousiasme, inzichten en tomeloze energie werken aanstekelijk voor zowel mij als voor een publiek.

Marlies BosmansMarlies Bosmans
Sadrie Alves

Sadrie Alves

Deel uitmakende van deze generatie ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is om op een kritische en interdisciplinaire manier te kunnen denken. Het artistieke proces blijkt daarbij de ideale tool in de zoektocht naar het vinden van een balans tussen digitale en analoge manieren van werken en zijn. Ik deel graag mijn kennis en ervaring maar ik sta even open om jullie verhalen te horen en bij te leren.

Sadrie AlvesSadrie Alves
Dieter De Schutter

Dieter De Schutter

Ik wil jonge kunstenaars helpen in het professioneel uitwerken van een eigen artistieke carrière en samen een expositie tot stand brengen die iedereen omver zal blazen.

Dieter De SchutterDieter De Schutter